aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Gezondheidszorg

TIJDELIJKE HUISVESTING OP KORTE TERMIJN GEREALISEERD

Als specialist in tijdelijke huisvesting biedt Formulebouw innovatieve concepten op het gebied van tijdelijke accommodaties voor de gezondheidszorg. Van behandelkamer tot compleet verzorgings- of verpleeghuis tot zelfs een geheel klantspecifieke quarantaine unit. Door gebruik te maken van de verschillende concepten en bouwmethodes is Formulebouw in staat om tijdelijke zorgaccommodaties op korte termijn te realiseren. Daar onze huisvesting veelal te plaatsen is op eigen terrein blijft de overlast tot een minimum beperkt.

Tijdelijke accommodatie op maat middels units.

Formulebouw realiseert tijdelijke huisvesting veelal middels gestandaardiseerde units. Deze units zijn in overleg geheel aan te passen aan klantspecifieke wensen en eisen. Zoals bijvoorbeeld aangepaste vloeren en sanitair. Op deze wijze creëren wij uw tijdelijke accommodatie waarvan u meer mag verwachten dan een alleen een comfortabele tijdelijke huisvesting. Echter wel met alle voordelen van gestandaardiseerde units.

Units als antwoord op acute huisvestingsvraagstukken.

Binnen het gamma van gestandaardiseerde units biedt Formulebouw twee concepten aan;
de pdfS-Formule en pdfF-Formule. Doordat beide concepten bestaan uit gestandaardiseerde units zijn deze bij uitstek geschikt bij een acute en dringende vraag naar tijdelijke huisvesting. Deze units zijn desgewenst geheel op maat aan te passen waardoor ze ook geschikt zijn als tijdelijke accommodatie voor de langere termijn.

Tijdelijke accommodatie, nieuw of gebruikt?

Formulebouw maakt veelal gebruik van flexibele, verplaatsbare en demontabele systemen. Onze systemen lenen zich hierdoor uitstekend voor hergebruik. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle accommodatie welke momenteel beschikbaar zijn, of binnenkort beschikbaar komen.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Formulebouw biedt binnen de gezondheidszorg of wilt u meer informatie over één van onze aangeboden accommodaties? Neem dan contact met ons op.

Kopen of huren?

Onze units zijn zowel te koop als te huur. Naast de aantrekkelijke huurtarieven vanaf enkele maanden tot 5 jaar kunnen wij diverse financiële maatwerk structuren aanbieden. Daarnaast vertrekken wij op onze gestandaardiseerde producten als blijk van vertrouwen in de levensduur en geleverde kwaliteit competitieve terugkoopgaranties.