aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Tijdelijke zorgaccommodatie op locatie

TIJDELIJKE ZORGACCOMMODATIE OP LOCATIE

Gelukkig is de gezondheidszorg in Nederland goed geregeld. Vrijwel iedereen kan een beroep doen op de diverse zorginstellingen. Helaas wil het nog wel eens voorkomen dat deze instellingen te kampen hebben met ruimtegebrek. Gelukkig is dit vaak maar van tijdelijke aard. Bijvoorbeeld door een verbouwing of in afwachting van een nieuw pand. In zulke omstandigheden biedt Formulebouw altijd een passend antwoord op elke vraag op het gebied van tijdelijke huisvesting. Eén van de belangrijkste eisen die men aan het gebruik van tijdelijke zorghuisvesting kan stellen is ongetwijfeld het blijven waarborgen van zorg aan uw patiënten en cliënten. Om dit te realiseren zullen alle werkzaamheden gewoon doorgang moeten blijven vinden. Formulebouw realiseert uw tijdelijke accommodatie zo, dat deze aan al deze eisen voldoet. Vaak kunnen wij deze accommodaties zelfs op het terrein van de bestaande locatie plaatsen, wat weer facilitaire voordelen met zich meebrengt.

Ruimtegebrek binnen gezondheidszorg weggewerkt door tijdelijke huisvesting.

Eén van de voordelen van tijdelijke huisvesting gerealiseerd door unitbouw is ongetwijfeld flexibiliteit. Ten eerste flexibiliteit ten aanzien van uw wensen. Onze gestandaardiseerde units zijn geheel naar uw wens aan te passen. Daarnaast zijn onze units langdurig en flexibel inzetbaar. Van tijdelijke klaslokalen voor de duur van enkele maanden tot aan een complete zorgaccommodatie welke meerdere jaren in gebruik blijft.

Tijdelijke zorgaccommodatie gerealiseerd door Formulebouw.

Mede door het gebruik van unitbouw heeft Formulebouw in de loop der jaren veel ervaring opgedaan binnen de gezondheidszorg. Van de realisatie van een tijdelijke behandelkamer tot aan complete huisartsenposten. Van quarantaine units tot aan complete verpleeg- en verzorgingshuizen. Door het inzetten van gestandaardiseerde units welke eventueel geheel naar wens aan te passen zijn vindt Formulebouw voor ieder huisvestingsvraagstuk een antwoord.

Overige sectoren.

Naast de gezondheidszorg is Formulebouw ook actief in andere sectoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderwijs en de realisatie van tijdelijke noodlokalen of een tijdelijk kinderdagverblijf of BSO. Maar ook binnen het bedrijfsleven realiseert Formulebouw tijdelijke accommodaties in de vorm van onder andere tijdelijke kantoorruimten.

Tijdelijke accommodatie, nieuw of gebruikt?

Formulebouw maakt veelal gebruik van flexibele, verplaatsbare en demontabele systemen. Onze systemen lenen zich hierdoor uitstekend voor hergebruik. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle accommodatie welke momenteel beschikbaar zijn, of binnenkort beschikbaar komen.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Formulebouw biedt binnen de gezondheidszorg of wilt u meer informatie over één van onze aangeboden accommodaties? Neem dan contact met ons op.

Kopen of huren?

Onze units zijn zowel te koop als te huur. Naast de aantrekkelijke huurtarieven vanaf enkele maanden tot 5 jaar kunnen wij diverse financiële maatwerk structuren aanbieden. Daarnaast vertrekken wij op onze gestandaardiseerde producten als blijk van vertrouwen in de levensduur en geleverde kwaliteit competitieve terugkoopgaranties.