aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Kantoorunits

TIJDELIJKE HUISVESTING SNEL EN FINANCIEEL GUNSTIG GEREALISEERD DOOR UNITS

Door verbouw, renovatie of nieuwbouw van uw bedrijfspand kunt u geconfronteerd worden met tijdelijk ruimtegebrek. Formulebouw biedt hier een passend antwoord op in de vorm van een tijdelijke accommodatie bestaande uit verplaatsbare units. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde units realiseert Formulebouw op efficiënte en financieel verantwoorde wijze uw tijdelijke kantooraccommodatie.
Daarnaast zijn deze units geheel naar uw wensen aan te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van een cv installatie of een airconditioning. Door de flexibiliteit van onze units te combineren met een ingenieus verbindingssysteem kunnen wij elke gewenste accommodatie geheel naar uw wens realiseren.

Efficiëntie door mobiliteit

Door gebruik te maken van gestandaardiseerde units, die geheel naar uw wens aan te passen zijn, verloopt de realisatie van uw tijdelijke huisvesting snel en flexibel zonder dat u daarbij voor financiële verassingen komt te staan.
Voor het verwezenlijken van uw tijdelijke bedrijfshuisvesting maken wij veelal gebruik van ons pdfS-Formule en pdfF-Formule concept.

Beide concepten zijn uitermate geschikt voor het creëren van tijdelijke bedrijfshuisvesting. Naast het bedrijfsleven worden beide concepten ook veelvuldig toegepast binnen andere branches zoals bijvoorbeeld het onderwijs maar ook binnen de zorgsector en als tijdelijk kinderdagverblijf of als tijdelijke buitenschoolse opvang.

Semi-permanente bouw, functioneel en snel

Veel van onze opdrachten komen voort uit acute en veelal complexe huisvestingsvraagstukken. Formulebouw staat daarom altijd voor u klaar met praktische, efficiënte en kostentechnisch verantwoorde producten en diensten. Zowel voor uw acute behoefte aan tijdelijke huisvesting als voor invulling op langere termijn in de vorm van semi-permanente bouw.

Een gestandaardiseerde unit is hierbij, desgewenst, geheel naar uw wens aan te passen c.q. in te richten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een unit met sanitaire voorzieningen, een unit die dienst doet als deel van een trappenhuis of een unit met een kantoorfunctie. In de brochures van onze S-Formule en F-Formule treft u plattegronden aan waarmee u uw tijdelijke accommodatie geheel naar wens kunt samenstellen.

Kopen of huren?

Onze units zijn zowel te koop als te huur. Naast de aantrekkelijke huurtarieven vanaf enkele maanden tot 5 jaar kunnen wij diverse financiële maatwerk structuren aanbieden. Daarnaast vertrekken wij op onze gestandaardiseerde producten als blijk van vertrouwen in de levensduur en geleverde kwaliteit competitieve terugkoopgaranties.

Gebruikte units

Mede doordat units modulair en demontabel zijn is deze bouwmethode uitermate geschikt voor hergebruik. Op deze pagina worden alle beschikbare accommodaties, welke veelal bestaan uit units, uitgebreid beschreven.

Overige diensten van Formulebouw

Naast de verkoop en verhuur van, eventueel gebruikte, units als tijdelijke bedrijfshuisvesting, biedt Formulebouw ook andere concepten op basis van unitbouw aan. Door de combinatie van verschillende componenten en onderdelen realiseert Formulebouw snel complexe tijdelijke accommodaties geheel naar uw wens.

Zo is Formulebouw onder andere ook actief binnen studentenhuisvesting, onderwijs en de zorgsector. Klik hier voor een overzicht van gerealiseerde projecten binnen de verschillende sectoren.

Wilt u meer informatie over onze projecten of over onze aantrekkelijke huurtarieven of bent u geïnteresseerd in een gebruikte unit? Neem dan contact met ons op. info@formulebouw.nl