aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Tijdelijke kantoorruimte door units

TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE DOOR UNITS

Formulebouw biedt passende oplossingen voor problemen zoals ruimtegebrek en facilitaire tekortkomingen. In het kader van verbouwingen, renovatie of verhuizingen kunnen huisvestingsproblemen ontstaan. Formulebouw kan door middel van verplaatsbare units een tijdelijke kantoorruimte realiseren. In plaats van uw totale kantoorinterieur te verplaatsen naar een onpraktische en vaak kostbare locatie bouwt Formulebouw voor u een tijdelijke kantoorruimte op uw eigen terrein of een door u aangegeven plaats.

Tijdelijke gestandaardiseerde kantoorruimte

Formulebouw beschikt over verschillende methoden als het gaat om de realisatie van tijdelijke kantoorruimte: de gestandaardiseerde, kant en klare units, voor urgente situaties, en klantspecifieke units, aangepast aan de wensen van de gebruiker. Deze laatste methode raden wij aan in het geval van langduriger gebruik. De units zijn makkelijk te plaatsen, te schakelen en te stapelen tot complete gebouwen. Deze tijdelijke huisvesting kan geheel voor u op maat worden gemaakt. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een reeds gebruikte accommodatie bestaande uit mobiele units. Op deze pagina vindt u een overzicht van beschikbare constructies. Maar ook voor minder mobiele oplossingen kunt u de hulp van onze medewerkers inschakelen. Zowel in binnen- als buitenland werken wij graag mee aan het creƫren van ruimte.

Elementenbouw van Formulebouw

Wat is de betekenis van 'tijdelijk'? In sommige gevallen betreft het een periode van enkele maanden, maar ook de tweejarige overbrugging tot de voltooiing van uw nieuwe bedrijfspand kan als tijdelijk worden bestempeld. In dat geval raden wij u aan om van onze expertise op het gebied van elementenbouw gebruik te maken. Deze bouwmethode is financieel verantwoord en degelijk, en uw tijdelijke kantoorruimte krijgt een permanent karakter.

Tijdelijke kantoorunits op maat

In de brochures van onze pdfS-Formule en pdfF-Formule kunt u uit een overzicht van plattegronden de voor u geschikte, tijdelijke kantoorunits uitkiezen. Deze units kunnen moeiteloos op locatie worden geschakeld en gestapeld tot een compleet bruikbaar kantoorgebouw, inclusief sanitair. Natuurlijk kunnen in overleg alle mogelijke aanpassingen worden gerealiseerd, van verlaagde plafonds, tot klimaatbeheersing en alle soorten aansluitingen voor apparatuur.

Formulebouw denkt mee

Met de tijdelijke kantoorunits van Formulebouw bespaart u zichzelf die tijdrovende verhuizing naar dat dure pand op die onbereikbare locatie. Wanneer u in de gelegenheid bent de units op eigen terrein te plaatsen blijft u voor klanten makkelijk te vinden en houdt u toezicht op de werkzaamheden in het hoofdgebouw. Formulebouw is niet voor niks specialist in tijdelijke huisvesting! Neem contact op voor meer informatie.