aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Electrabel te Nijmegen kan weer gasten ontvangen.

Electrabel te Nijmegen kan weer gasten ontvangen. Electrabel locatie Nijmegen kan in de toekomst gasten ontvangen in de tijdelijke accommodatie. Door de vele aanvragen om de energiecentrale te Nijmegen te bezoeken heeft Electrabel besloten een ontvangstruimte te realiseren middels een tijdelijke accommodatie welke Formulebouw heeft gerealiseerd.

Naast de ontvangstruimte biedt het gebouw ruimte voor het personeel van de onderaannemers. Deze onderaannemers zijn tijdens de zogenaamde stops werkzaam op de locatie. Tevens biedt het gebouw kantoorruimte voor het eigen personeel. De aardgasgestookte c.v.-ketels zijn vervangen door elektrisch c.v.-ketels. Een overduidelijk bewijs dat men op deze locatie over voldoende elektriciteit beschikt.

Electrabel K-35 unitsHet gebouw is gerealiseerd in een gerenoveerde uitvoering. Formulebouw heeft momenteel meerdere gerenoveerde gebouwen ter beschikking. Kijk ook op onze pagina Aanbod Gebouwen een compleet en actueel overzicht van gebouwen welke nu beschikbaar zijn of binnenkort beschikbaar komen.

Voor verdere informatie over dit project, of uw toekomstige project kunt u een mailbericht sturen naar: info@formulebouw.nl

Overzicht nieuws