aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Nieuw onderkomen Sola Gratia

Nieuw onderkomen  Sola GratiaBron: De Lekstreek,  Door: Nico Boerboom
BERGAMBACHT -"Over drie weken is het zover, dan zullen de bewoners van Sola Gratia van Schoonhoven naar Bergambacht verhuizen", zegt Sander van IJsseldijk, directeur Sola Gratia Schoonhoven. Zaterdag vond er een inloopdag plaats en konden de toekomstige bewoners met hun familie zien waar ze de komende twee jaar gaan wonen.

Klaslokalen voor het Marne College Bolsward.

Klaslokalen voor het Marne College BolswardDe nieuwe fusiegemeente Súdwest Fryslân heeft Formulebouw opdracht verstrekt voor het realiseren van tijdelijke klaslokalen bij het Marne College te Bolsward. Het College geeft o.a. opleidingen aan leerlingen van het VMBO GT/HAVO/VWOTTO en Administratie.

De heer Siepie Wijbenga van de gemeente Súdwest Fryslân heeft voortvarend gehandeld en gekozen voor kwaliteit.

Tijdelijke huisvesting Sola Gratia bijna klaar.

Tijdelijke huisvesting Sola Gratia bijna klaar.Bron: Dichtbij, Regio
Op het terrein achter De Arendshoeve in Bergambacht wordt hard gewerkt aan de tijdelijke huisvesting voor de bewoners van zorgcentrum Sola Gratia. Er verrijzen units met 45 wooneenheden, twee grote huiskamers en een restaurant. Rondom wordt eveneens een tuin met wandelpaden aangelegd.

Bewoners Sola Gratia tijdelijk naar Bergambacht.

Bewoners Sola Gratia tijdelijk naar Bergambacht.Bron: Radio Centraal ,zaterdag 22 oktober 2011 | Geplaatst door Erwin Stout
Ruim 40 jaar na de opening aan de Rotterdamseweg, maakt het huidige Centrum Sola Gratia in Schoonhoven plaats voor nieuwbouw. Woonzorg Nederland realiseert op dezelfde plek een modern appartementencomplex. Naar verwachting zal het nieuwe Sola Gratia eind 2013 worden opgeleverd.

Overzicht nieuws