aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Vier klaslokalen voor Damstede te Amsterdam.

Vier klaslokalen voor Damstede te AmsterdamAmarantis Onderwijsgroep uit Amsterdam heeft Formulebouw opdracht verstrekt voor het leveren van vier klaslokalen.

Het project zal in twee bouwlagen worden uitgevoerd, alle vloeren zijn voorzien van lichtgewicht betonvloeren, als plafondafwerking worden verlaagde systeemplafonds toegepast.

Tijdelijke zorgwoningen in Bergambacht.

Tijdelijke zorgwoningen in BergambachtIn opdracht van Zorgpartners Midden-Holland gaat Formulebouw vijfenveertig zelfstandige wooneenheden en een recreatieruimte realiseren.

Het totale project bestaande uit een enkele bouwlaag beschikt over een bebouwd oppervlakte van ruim tweeduizend vierkante meter en is bedoeld als overbruggende huisvesting voor de nieuwbouw van Centrum Sola Gratia uit Schoonhoven.

Wethouder overhandigt de sleutels school aan directeur te Urk.

sleutels school aan directeur UrkBron: uit de Flevocourant.
Wethouder Geert Post overhandigt de sleutels van de lokalen aan directeur Henk Blankestijn.

Urk- Begin maart besloot de gemeenteraad dat door een herschikking van onderwijs- en welzijnsvoorzieningen de knelpunten voor diverse instellingen opgelost moest worden. Vorige week werd een belangrijke stap gezet voor de Harmpje Visserschool of beter gezegd, voor de kinderen in de Polderwijk.

Tijdelijke cursusruimte binnen een dag geplaatst.

Tijdelijke cursusruimte binnen een dag geplaatst.Recentelijk heeft Formulebouw een tijdelijke cursusruimte opgeleverd aan Stichting Tectum te Mierlo, deze stichting is o.a. bekend als opleidingcentrum voor Dakvakmanschap.Tectum werkt vanuit diverse locaties in Nederland. In verband herhuisvesting en verbouwingswerkzaamheden is deze uitbreiding noodzakelijk.

Overzicht nieuws