aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Unitbouw voor CSG Liudger te Drachten

Unitbouw voor CSG Liudger te DrachtenDrachten – Smallingerland maakt haast met de nieuwbouw van Liudger in Drachten. Direct na de voorjaarsvakantie zijn een groot aantal leerlingen gestart in de tijdelijke huisvesting, welke geleverd is door Formulebouw.

KDV Kwibus te Maarssen is opgeleverd

KDV Kwibus te Maarssen is opgeleverdMaarssen beschikt vanaf heden over een gloednieuw kinderdagverblijf.

Twee jaar geleden werd het gebouw in Fazantenkamp gesloopt. Daarna ging het mis met de nieuwbouw: bij de sloop werd asbest ontdekt en uit de buurt kwamen bezwaren over de parkeeroverlast.

Tijdelijke lokalen beschikbaar.

Tijdelijke lokalen beschikbaar Formulebouw krijgt de beschikking over een tijdelijke accommodatie welke bestaat uit drie groepsruimten, entree en sanitaire voorzieningen. Deze accommodatie, met een vloeroppervlakte van 198m2, is thans in gebruik als tijdelijk schoolgebouw.

Electrabel te Nijmegen kan weer gasten ontvangen.

Electrabel te Nijmegen kan weer gasten ontvangen. Electrabel locatie Nijmegen kan in de toekomst gasten ontvangen in de tijdelijke accommodatie. Door de vele aanvragen om de energiecentrale te Nijmegen te bezoeken heeft Electrabel besloten een ontvangstruimte te realiseren middels een tijdelijke accommodatie welke Formulebouw heeft gerealiseerd.

Overzicht nieuws