aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Gebruikte accommodatie beschikbaar.

Gebruikte accommodatie beschikbaar.Deze fraaie accommodatie is vanaf heden beschikbaar. Dit gebouw is samengesteld uit gestandaardiseerde units uit ons S-Formule programma. Deze accommodatie is in gebruik geweest als tijdelijke kantoorruimte. Kijk voor meer informatie over dit gebouw op onze pagina Aanbod Gebouwen. Hier vindt u ook een overzicht van alle overige accommodaties welke nu beschikbaar zijn of binnenkort beschikbaar komen.

Noodlokalen als tijdelijke huisvesting beschikbaar

Noodlokalen als tijdelijke huisvesting beschikbaarFormulebouw heeft per direct diverse tijdelijke noodlokalen beschikbaar. Deze noodlokalen kunnen indien gewenst in delen weer inzetten, indien gewenst dan kunt u deze lokalen kopen of huren. De lokalen zijn samengesteld middels units uit ons S-Formule en F-Formule programma. Voor projectvoorbeelden kunt u op onderstaande koppeling drukken Voorbeeld Projecten.

Formulebouw kiest voor nieuwe transportzeilen.

  Formulebouw kiest voor nieuwe transportzeilen. Onlangs heeft Formulebouw voor zowel haar units uit het S-Formule als het F-Formule programma gekozen voor witte transportzeilen met daarop de naam Formulebouw in het blauw. Inmiddels zijn de eerste F-Formules met de nieuwe transportzeilen toegepast.

De juiste invulling voor ruimtegebrek door het groeiend aantal leerlingen.

Het aantal leerlingen blijft groeien bij de Christelijke basisschool De Arke te Lemmer. Het aantal leerlingen blijft groeien bij de Christelijke basisschool De Arke te Lemmer.

Vorig jaar heeft men Formulebouw gevraagd te zorgen voor een passende oplossing, om het ruimteprobleem op te lossen. Deze tijdelijke accommodatie bestaat uit een groepsruimte, een entree en sanitair, alles ingebouwd in units. Toen is er al rekening gehouden met de uitbreiding welke voor de komende schooljaren benodigd zou zijn.

Tijdens verbouwing goed onderdak geregeld.

Stichting De Trans uit Rolde heeft gekozen voor een tijdelijke oplossing. Stichting De Trans uit Rolde heeft gekozen voor een tijdelijke oplossing. Door de vele verbouwingen c.q. nieuwbouw en aanpassingen van de bestaande bebouwing heeft Stichting De Trans gekozen voor een multifunctionele oplossing.

Overzicht nieuws