aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Onderwijs-Klaslokalen

UW TIJDELIJKE KLASLOKALEN, OP KORTE TERMIJN GEREALISEERD

De tijd dat noodlokalen nog lelijke gebouwen waren zonder enige uitstraling, ligt inmiddels ver achter ons. Naast het feit dat tijdelijke schoolgebouwen tegenwoordig aan allerlei wet- en regelgeving moeten voldoen, is er vaak bijna geen onderscheid meer te zien tussen tijdelijke en permanente bouw. De reden voor het gebruik van tijdelijke huisvesting kunnen zeer divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan ruimtegebrek door een plotselinge groei van de leerlingenpopulatie. Maar ook door renovatie of ter overbrugging naar een nieuwbouw pand.
In dergelijke gevallen ontkomen gemeentes en scholen er niet aan gebruik te maken van tijdelijke huisvesting, als tijdelijk klaslokaal of zelf als compleet schoolgebouw.

Formulebouw heeft een ruim aanbod van units, speciaal afgestemd op de wensen en behoeften van de onderwijssector.

Tijdelijke huisvesting door units

Voor de realisatie van tijdelijke huisvesting binnen het onderwijs gebruiken wij veelal units
uit ons pdfS-Formule en pdfF-Formule programma.
Deze gestandaardiseerde units zijn snel te leveren, flexibel te schakelen en te plaatsen waardoor tijdelijke klaslokalen of noodscholen op zeer korte termijn gerealiseerd kunnen worden.

Tijdelijk kinderdagverblijf of BSO door units.

Binnen organisaties die zich richten op kinderopvang of buitenschoolse opvang kan het voorkomen dat men te maken krijgt met ruimtegebrek. Een van de oorzaken zijn de constante wijzigingen en ontwikkelingen in onder andere de wet- en regelgeving.
Binnen deze specifieke markt heeft Formulebouw de afgelopen jaren enorm veel expertise opgedaan met het realiseren van tijdelijke huisvesting.

Gebruikte units als tijdelijke huisvesting.

Doordat vrijwel alle bouwmethoden welke Formulebouw gebruikt volledig demontabel en verplaatsbaar zijn lenen zij zich uitstekend voor meermalig gebruik. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle accommodaties welke momenteel beschikbaar zijn of binnenkort beschikbaar komen.

Kopen of huren?

Onze units zijn zowel te koop als te huur. Naast de aantrekkelijke huurtarieven vanaf enkele maanden tot 5 jaar kunnen wij diverse financiƫle maatwerk structuren aanbieden. Daarnaast vertrekken wij op onze gestandaardiseerde producten als blijk van vertrouwen in de levensduur en geleverde kwaliteit competitieve terugkoopgaranties. Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden die Formulebouw biedt op het gebied van tijdelijke huisvesting, neem dan contact met ons op.