aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Tijdelijke huisvesting kinderdagverblijf en B.S.O.

TIJDELIJKE HUISVESTING KINDERDAGVEBRLIJF EN BSO

Door voortdurende veranderingen en wijzigingen binnen de wereld van de kinderopvang kan er een acuut ruimteprobleem ontstaan. Bijvoorbeeld door explosieve groei van de vraag naar kinderopvang of buitenschoolse opvang, of als overbruggingsperiode naar een nieuw pand. In deze situaties is Formulebouw uw partner en specialist in tijdelijke huisvesting. Door onze jarenlange ervaring binnen het realiseren van tijdelijke accommodaties voor kinderdagverblijven en BSO's heeft Formulebouw altijd een passend antwoord op uw huisvestingsvraagstuk. Door gebruik te maken van al dan niet gestandaardiseerde units realiseert Formulebouw snel tijdelijke huisvesting welke geschikt is als kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Daarnaast zijn deze units ook uitermate geschikt om uw tijdelijke kantoorruimte of zorgafdeling te realiseren. Uiteraard voldoen onze units aan alle wet- en regelgeving en veiligheidseisen. Daarnaast zijn onze units verplaatsbaar en zeer comfortabel waardoor onze accommodatie uitstekend dienst kunnen doen als tijdelijke school, kinderdagverblijf of BSO.
Klik hier voor meer informatie over onze gestandaardiseerde units
binnen ons pdfS-Formule en pdfF-Formule programma.

Veilige en gerieflijke kinderopvang in een tijdelijke accommodatie

Een tijdelijke accommodatie die vandaag de dag wordt ingezet als tijdelijk kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang lijkt in niets meer op die van vroeger. Waren het vroeger grijze en grauwe gebouwen vandaag de dag is dat wel anders. En dan hebben wij het alleen nog maar over de buitenkant. Ook het interieur is een wereld van verschil. Zo zijn de units van Formulebouw helemaal naar uw wens aan te passen. Zowel van binnen als van buiten. Zonder hierbij de wet- en regelgeving uit het oog te verliezen, zoals een minimale binnenhoogte, veilige en lage radiatoren maar ook voldoende daglichttoetreding en geschikte vloerbedekking. Al onze units voldoen aan de huidige wet- en regelgeving en alle veiligheidseisen.

Formulebouw al jaren expert

Als specialist in tijdelijke huisvesting is Formulebouw al 10 jaar actief in het creëren en uitvoeren van passende antwoorden op vraagstukken op het gebied van tijdelijke huisvesting. Mede door onze praktische instelling en korte communicatielijnen is Formulebouw dé partner in het realiseren van uw tijdelijke accommodatie voor onder andere kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang maar ook voor het bedrijfsleven en studentenhuisvesting.

Tijdelijke huisvesting BSO of bedrijven

Voor elk huisvestingsvraagstuk heeft Formulebouw een passende invulling. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke accommodatie als kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of wanneer u u kampt met ruimtegebrek bij uw bedrijfspand of zorginstelling, Formulebouw heeft altijd een passend antwoord.

Beschikbare gebouwen

Op deze pagina vindt u een overzicht van beschikbare, reeds gebruikte gebouwen. Soms betreft het een enkele unit, vaak ook een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of compleet kantoorgebouw, Met kleine aanpassingen vaak zeer bruikbaar als tijdelijke huisvesting voor een kinderdagverblijf, BSO of als noodoplossing voor een bedrijf. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Formulebouw biedt? Neem dan contact met ons op.