aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Tijdelijke schoollokalen en klaslokalen

TIJDELIJKE KLASLOKALEN, EENVOUDIG GEREALISEERD

Als specialist in tijdelijke huisvesting levert Formulebouw op korte termijn tijdelijke huisvesting voor het onderwijs. Van enkele klaslokalen tot complete schoolgebouwen. Formulebouw is erop gericht in te springen bij urgente en acute huisvestingsvraagstukken. Zoals bijvoorbeeld door ruimtegebrek als gevolg van een toename in het aantal leerlingen, een verbouwing of ter overbrugging naar een nieuwe locatie. Bij zulke huisvestingsvraagstukken biedt Formulebouw altijd een passend antwoord, onder andere door het op korte termijn realiseren van een tijdelijke accommodatie. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde units, welke geheel klantspecifiek aan te passen zijn, levert Formulebouw uw tijdelijke accommodatie geheel naar wens. Of het nu gaat om enkele tijdelijke klaslokalen of een compleet noodgebouw.

Tijdelijke schoollokalen, kant en klaar

Doordat Formulebouw volledig producent onafhankelijk werkt zijn wij in staat om uw tijdelijke huisvesting geheel naar uw wens te creëren. In de loop der jaren heeft Formulebouw veel ervaring opgedaan met het financieel verantwoord realiseren van tijdelijke schoollokalen.

Tijdelijke klaslokalen bestaande uit units

Voor de bouw van noodlokalen of tijdelijke klaslokalen zijn onze pdfS-Formule en pdfF-Formule uitermate geschikt.
Deze gestandaardiseerde units zijn zodanig ontworpen dat door middel van schakelen en stapelen op eenvoudige wijze uw tijdelijke huisvesting geheel naar wens te realiseren is. Desgewenst zijn deze gestandaardiseerde unit geheel klantspecifiek uit te voeren. Uiteraard voldoen als onze units, zowel gestandaardiseerd als klantspecifiek, aan alle wet- en regelgeving die de overheid aan het onderwijs stelt.

Formulebouw, zeer divers

Het realiseren van tijdelijke klaslokalen is slechts één van de diensten die Formulebouw aanbiedt. Naast het onderwijs is Formulebouw ook actief binnen studentenhuisvesting, gezondheidszorg en het bedrijfsleven.

Gebruikte units als tijdelijke huisvesting.

Doordat vrijwel alle bouwmethoden welke Formulebouw gebruikt volledig demontabel en verplaatsbaar zijn lenen zij zich uitstekend voor meermalig gebruik. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle accommodaties welke momenteel beschikbaar zijn of binnenkort beschikbaar komen.