aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Studentenhuisvesting

TIJDELIJKE STUDENTENHUISVESTING, FINANCIEEL VERANTWOORD GEREALISEERD.

Eén van de innovatieve concepten welke Formulebouw mede heeft ontwikkeld, is de IFDBOX.
IFD staat voor Industrieel, Flexibel en Demontabel. Een bouwmethode die bij uitstek geschikt is voor het realiseren van tijdelijke studentenhuisvesting die tevens verplaatsbaar is.

Formulebouw is één van de initiatiefnemers geweest bij de ontwikkeling van het IFDBOX concept. Samen met architecten, bouwbedrijven en producenten van verplaatsbare huisvesting heeft Formulebouw de vraag vanuit diverse marktpartijen naar financieel verantwoorde en flexibele tijdelijke studentenhuisvesting beantwoord met de realisatie van IFDBOX. Tijdens het gehele ontwikkeltraject heeft Formulebouw steeds nauw overleg gevoerd met betrokken marktpartijen zoals overheden, woningbouwcorporaties en studenten.

Tijdelijke verplaatsbare studentenwoningen middels units.

Het project Qubic te Houthavens Amsterdam is een schitterend voorbeeld van de toepassing van het IFDBOX concept. Formulebouw heeft hier binnen het IFD concept in een extreem kort tijdsbestek ruim 700 studentenwoningen en en ruim 70 wisselwoningen gerealiseerd. Door de toepassing van het IFD concept hebben deze woningen een eigentijds design, gecombineerd met een hoogwaardige en gerieflijke uitstraling. Uiteraard voldoet iedere woning aan alle wet- en regelgeving en veiligheidseisen.

Naast de realisatie van tijdelijke studentenwoning leent het IFD concept zich ook uitstekend voor andere toepassingen zoals starterswoningen, jongerenwoningen en wisselwoningen.

Tijdelijke huisvesting middels unitbouw.

Naast het realiseren van innovatieve concepten zoals de IFDBOX levert Formulebouw ook gestandaardiseerde verplaatsbare units. Deze units bieden een perfecte invulling op een acute behoefte aan tijdelijke huisvesting. Bijvoorbeeld ter overbrugging naar een nieuw pand.

Door gebruik te maken van tijdelijke huisvesting op basis van unitbouw biedt Formulebouw altijd een passend antwoord op uw huisvestingsvraagstuk.
Al onze units zijn flexibel, snel te plaatsen en hebben een gerieflijke uitstraling. Door gebruik te maken van gestandaardiseerde units is het mogelijk om uw tijdelijke huisvesting geheel naar wens te realiseren. Daarnaast zijn deze units geheel klantspecifiek aan te passen.
U kunt zich voorstellen dat een tijdelijke accommodatie op deze manier een ideaal onderkomen vormt.

Aanbod bestaande accommodaties.

Vrijwel alle bouwmethodes van Formulebouw zijn flexibel, demontabel en verplaatsbaar. Hierdoor lenen deze systemen zich uitstekend voor hergebruik. Mede doordat onze accommodaties geheel naar wens aan te passen zijn kan een tijdelijk kantoor ook uitstekend dienst doen als tijdelijke kinderopvang of BSO. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze accommodaties welke nu beschikbaar zijn of binnenkort beschikbaar komen.

Kopen of huren?

Onze units zijn zowel te koop als te huur. Naast de aantrekkelijke huurtarieven vanaf enkele maanden tot 5 jaar kunnen wij diverse financiële maatwerk structuren aanbieden. Daarnaast vertrekken wij op onze gestandaardiseerde producten als blijk van vertrouwen in de levensduur en geleverde kwaliteit competitieve terugkoopgaranties. Neem contact op voor meer informatie.

Projecten tijdelijke en permanente studentenhuisvesting

  • 1
  • 2
Vorige Volgende
Jongerenwoningen te Rotterdam Hoogvliet

Jongerenwoningen te Rotterdam Hoogvliet

Geproduceerde modulaire woningen voor het Pioniersdorp zijn gebouwd en bewoond.De tijdelijke woningen voor het Pioniersdorp...

Qubic Studentenwoningen te Houthavens Amsterdam

Qubic Studentenwoningen te Houthavens Amsterdam

Honderden studentenwoningen in Amsterdamse Houthavens, van concept naar realisatie.In een extreem kort tijdsbestek zijn 715...

Sansome Walk Engeland

Sansome Walk Engeland

Studentenwoningen in Engeland zijn operationeel.De handschoen oppakken om met Engelse partijen permanente studentenwoningen te gaan...