aanbod gebruikte units bedrijfsgebouwen kantoorruimte

Semi permanente bouw

TIJDELIJKE HUISVESTING DOOR SEMI-PERMANENTE BOUW

Als specialist in tijdelijke huisvesting biedt Formulebouw uitkomst op ieder huisvestingsvraagstuk. Naast het gebruik van gestandaardiseerde verplaatsbare units voor acute vraag naar een tijdelijk onderkomen biedt Formulebouw ook antwoorden op het gebied van semi-permanente bouw. Of u nu op zoek bent naar tijdelijke huisvesting voor studenten, starterswoningen een zorgaccommodatie of een tijdelijke kinderopvang, Formulebouw biedt altijd een passend antwoord.

Semi-permanente bouw als tijdelijke accommodatie, praktisch en snel

Voor expliciete urgente huisvestingsvraagstukken maakt Formulebouw veelal gebruik van gestandaardiseerde units. Op deze manier realiseert Formulebouw uw tijdelijke accommodatie snel en efficiënt en staan wij altijd voor u kaar met praktische en doordachte hulp.

Voor tijdelijke huisvesting op langere termijn maakt Formulebouw veelal gebruik van de mogelijkheden en voordelen die semi-permanente bouw biedt. Door de jaren heen heeft Formulebouw zeer veel expertise opgedaan op het gebied van tijdelijke accommodaties binnen onder andere studentenhuisvesting, het onderwijs, de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Hierdoor beschikken wij over de nodige kennis, netwerken en vakmensen om een passend antwoord op elk huisvestingsvraagstuk te bieden.

Verschillende concepten van Formulebouw

Voor de acute vraag naar een tijdelijke accommodatie biedt Formulebouw twee concepten aan;
de pdfS-Formule en pdfF-Formule.
Deze gestandaardiseerde units zijn eenvoudig te plaatsen en te schakelen.

Daarnaast beschikken wij over faciliteiten voor het creëren van semi-permanente huisvesting door middel van onder andere klantspecifieke units en de zogenaamde elementenmethode. Beide concepten worden voornamelijk gebruikt als tijdelijke accommodatie met een langdurig gebruikskarakter.

Gebruikte accommodatie, doeltreffende huisvesting

Onze accommodaties zijn flexibel en verplaatsbaar en hebben een langdurig gebruikskarakter. Hierdoor lenen onze accommodaties zich uitstekend voor hergebruik. Met relatief kleine aanpassingen zijn deze accommodaties geheel naar verschillende gebruikerswensen aan te passen. Zo kan een tijdelijke school geheel aangepast worden naar een tijdelijke zorgaccommodatie. Op deze pagina treft u een overzicht aan van accommodaties welke op dit moment beschikbaar zijn of op korte termijn beschikbaar komen.
Neem contact met ons op voor meer informatie.